SIC

Jag skriver till er högdjur idag för att vädja till er att tänja på värdegrunden. Varför då, undrar du kanske? Jo värdegrunden omöjliggör för pöbeln att någonsin bli soldat. Ni kan behålla värdegrunden för officerare. Så gör de i USA.

Soldatyrket är ofta den sista utvägen att hitta ett jobb för pöbeln. Jag kan berätta att den Socialdemokratiska regeringen redan förra året vidtog åtgärder för den kommande djupa krisen de förnekar skall komma. Då flyttade S beslutet om vem som ska anses psykiskt sjuk, och jag antar även fysiskt sjuk, från läkarna till Försäkringskassan. Försäkringskassan i sin tur samarbetar med socialtjänsten i varje kommun i syftet att komma åt meningsmotståndare eller mao rasister som haft fräckheten att utnyttja systemet genom att gå permanent sjukskrivna. Dessa ska tryckas ut i skogen!

Men vänta nu Roger, du överdriver! Gör jag? Ensamkommande och andra med godtycklig flyktingstatus får förtur till lägenheter och sociala förmåner inklusive billigare tandvård, gratis mobiltelefoner m.m.. Svenskar som är i situationen att förlora sin pension måste konkurrera med jättemånga människor med flyktingstatus om de få jobb som man inte behöver någon särskild utbildning för. Naturligtvis kommer den senare gruppen att få förtur även till dessa jobb, eftersom maffian har sina tentakler utbredda över så gott som hela samhället. Media, borgerligheten eller socialisterna och de gröna, det kvittar nästan vem vi talar om så är de antingen mafiosos eller hangarounds. Det enda parti som sitter i riksdagen och företräder svenska folket är SD.

Regeringen säger till pöbeln, du får inte bli det eller det eller det eller det, om du inte har av oss godkända åsikter! Men ni kan få plocka skräp och ta hand om våra sopor och städa. Men ni får slåss om de få jobben med våra kära outbildade invandrare som måste få förtur till arbetsmarknaden. Vi ska se till så att ni inte får utbilda er genom att vi genuscertifierar alla utbildningar!

Skogen och leva på mördarsniglar låter som en ganska rimlig lösning för pöbeln med det här i åtanke.

Så jag ber er att istället för att gendercertifiera det svenska försvaret göra en återgång till äldre tider vad gäller klientelet som får tjänst som soldater och underofficerare, eller kanske snarare ta ett jättekliv framåt och bli som ert ideal USA. Det skiljer bara i fråga om hur man ser på det.

Enligt SD så gör regimen så därför att de vill få till ett folkbyte. Det sade SD redan för flertalet år sedan, men de kallade regimen för regeringen då. ”Regimen” är bättre! Inte vet jag, men regeringen har i alla fall lämnat ett blodspår efter sig som talar för att de verkligen medvetet gör så här i det fåfänga syftet att skapa ett samhälle där olika grupper ställs mot varandra och där regeringen och deras lakejer media kan hetsa olika grupper mot varandra så att regeringen, numera hela riksdagen förutom SD, ska kunna sitta kvar i orubbat bo och aldrig riskera att bli avsatta av svenska folket. Då kan de göra som de vill i och med Sverige. Men de är godvilliga härskare så de kastar till folket ett köttben då och då. Det blir som på målningen Grindslanten av August Malmström.

Nu är du väl ändå lite paranoid Roger! Kanske det. Men förklara för mig varför Finska nyheter i svensk TV för ett antal år sedan sände ett knäppt inslag om att Finland, ja det gick ut på att Finland skulle satsa på att komma till månen, och jag tolkade det direkt så att ”Nu kommer Finland att öppna dörrarna för flyktingar så som Sverige gjorde för länge sedan”. Mycket kort tid senare så öppnade Finland sina portar vidöppna för ”flyktingar”. Så inte var det någon irrationell tanke av mig. Var det? Nej, detta bevisar att massinvandring är en medveten politik som regimerna i Västvärlden driver för maktens skull!

Så jag frågar er, vill ni verkligen vara på fel sida? Vill ni verkligen vara en maffia? Vill ni verkligen att svenska män och en del kvinnor ska tvingas ut i skogen för maktens skull? Är inte ert jobb att värna svenska folket, inte makten?

Varför får inte somliga etniska svenskar göra militärtjänst egentligen? Är ni rädda för att svenska soldater ska begå krigsförbrytelser i sitt eget land? Till och med Muslimer får göra militärtjänst i Sveriges försvarsmakt! Jag har en lösning på problemet med potentiella krigsförbrytare som nog mest bör implementeras vid utlandstjänstgöring. Placera aldrig fler än en politiskt inkorrekt soldat i en tropp, aldrig fler än tre i en pluton osv. multiplicerat med lämpligt tal för varje större förbandsenhet. Och killar, Sverigedemokrater är inte nazister! Om de hade varit det så var också era far- och morföräldrar nazister utan undantag.

Ordföranden Strategiska insamlingscentralen, Roger M. Klang

Styrelseledamot Jonas Falck

Styrelseledamot ”Stony” Gustavsson

Publicerad av Roger Klang

I come from Arboga, Sweden, same latitude as Stockholm, Oslo and Helsinki. The year in which I was born was 1965. But I grew up in the region of Scania in the south end of Sweden. I believe in God and his son Jesus Christ but I still don’t go to Church. I don’t know what else to say about myself so I’ll stop here. The truth is, you wouldn’t know me if you had read a book about me. I’m pretty unique I like to think. We all are, but especially me. Roger M. Klang, civis Lundensis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: