SIC

Den stora oredan

Ska man tro på FOIs rapport och podcast – Den stora oredan i Mellanöstern – så har FM inte fattat hur läget ligger nu. Jag antar att ni använde er av min information på engelska (Viktig information, hkv), som jag skickade till er den 22 februari i år, genom att informera Erdogan om vad som hände över huvudet på honom. I vilket fall som helst så hade Erdogan ett sex timmar långt möte med Putin strax efteråt. Där har ni förklaringen till att Erdogan öppnade gränsen till Grekland. Under sitt möte med Putin kom de tillsammans fram till att Putin skulle låta bli att bomba de syriska flyktingarna och i gengäld skulle Erdogan öppna gränsen för flyktingar. Det var en kompromiss.

P.S. De två övriga mottagarna av mina mejl i hemlig kopia är övriga styrelsemedlemmar i SIC.

Strategiska insamlingscentralen

Publicerad av Roger Klang

I come from Arboga, Sweden, same latitude as Stockholm, Oslo and Helsinki. The year in which I was born was 1965. But I grew up in the region of Scania in the south end of Sweden. I believe in God and his son Jesus Christ but I still don’t go to Church. I don’t know what else to say about myself so I’ll stop here. The truth is, you wouldn’t know me if you had read a book about me. I’m pretty unique I like to think. We all are, but especially me. Roger M. Klang, civis Lundensis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: