Hej!

Jag har ett förslag. Varför inför ni inte en professorstjänst i Origami på vårt universitet här i Lund? Origami är inte bara konsten att vika tranor av papper, Origami kan användas inom medicin, rymdindustrin och automobilindustrin för att nämna några områden. Origami har fått ett rejält uppsving under nittonhundratalet och det bygger på matematik. Se videorna i länkarna.

Jag känner till att LU har ämnesrelaterade beröringspunkter för Origami men inte mer.

Ordföranden, Strategiska insamlingscentralen

Publicerad av Roger Klang

I come from Arboga, Sweden, same latitude as Stockholm, Oslo and Helsinki. The year in which I was born was 1965. But I grew up in the region of Scania in the south end of Sweden. I believe in God and his son Jesus Christ but I still don’t go to Church. I don’t know what else to say about myself so I’ll stop here. The truth is, you wouldn’t know me if you had read a book about me. I’m pretty unique I like to think. We all are, but especially me. Roger M. Klang, civis Lundensis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: