Mejl till hkv

SIC

Det är lite filosofiskt det jag skriver i texten i den bifogade filen, men kan man lära sig någonting av det så kan man. Några slutsatser man kan dra av den:

Dels så hängav sig de Allierade åt några rökläggningar. En av dem var att de ville blanda bort korten för att det verkliga landstigningsområdet var Normandie och inte Calais som de lyckades lura i tyskarna att det skulle bli. Detta gjorde de på tre sätt.

1. Dels så aktiverades en spansk agent som var betrodd av självaste Hitler. Agenten kallad ”Garbo” lurade i tyskarna genom återkommande rapporter att invasionen skulle komma att äga rum i Calais.

2. Och dels så lanserade de Allierade tidigt Operation Fortitude och Operation Bodyguard, som gick ut på bland andra åtgärder att lägga en enorm dimridå genom en massiv maskirovka med upplåsbara stridsfordon m.m. som placerades i Dover med omnejd med god framförhållning. Denna dimridå skulle garantera att tyskarna inte skulle förstå att det verkliga angreppsområdet var Normandie.

3. Invasionen i Normandie startade samtidigt med Allierade skenbombningar och nedsläppande av gummidockor och staniolremsor över Calais, vilket försenade tyskarnas respons ytterligare några timmar.

En annan sak är att de Allierade var tillräckligt välinformerade om den verkställande och alltigenom dominerande tyske generalen Erwin Rommel och hans familj. Operation Overlord initierades på hans frus födelsedag. De Allierade räknade med att Rommel skulle resa hem till sin familj just den dagen, vilket han gjorde.

Alla fyra åtgärderna gick i lås till 100 procent.

Så detta är vad vi kan förvänta oss av ryssarna. Norrmännen må ursäkta, men Putin blåser antingen rök upp vårt arsle eller så planerar Ryssland för en större operation över flera skilda områden. Jag har hela tiden sagt att Trump inte är pålitlig och att han som president kommer att få sista ordet om USAs försvarspolicy. Men ni ville inte lyssna. Ingen ville lyssna.

Jag hoppas att ni ursäktar att texten är på engelska.

Strategiska insamlingscentralen, ordföranden

Publicerad av Roger Klang

I come from Arboga, Sweden, same latitude as Stockholm, Oslo and Helsinki. The year in which I was born was 1965. But I grew up in the region of Scania in the south end of Sweden. I believe in God and his son Jesus Christ but I still don’t go to Church. I don’t know what else to say about myself so I’ll stop here. The truth is, you wouldn’t know me if you had read a book about me. I’m pretty unique I like to think. We all are, but especially me. Roger M. Klang, civis Lundensis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: