Strategiska insamlingscentralen

Vi är en lobbyorganisation som värnar svenska intressen, vårt svenska försvar och svenska värderingar, våra värderingar, ibland och bland vissa av oss, våra (sant) Kristna värderingar. Vår målsättning är att vrida tiden rätt. Men innan det kan hända så går vi ”all in” för att samla in tillräcklig och relevant information som kan användas för att värna Sverige. Vi är inte en organisation som samlar in information för att sitta och hålla på den för oss själva. Vi tror på informationsdelgivning, att släppa kritisk information till den breda allmänheten när det anses nödvändigt, och det anser jag mest hela tiden. Detta stavas ”Maktdelning”.

All makt till folket säger endast revolutionärer, anarkister och kommunister. All information till folket säger den sanne demokraten.

”Den som gifter sig med tidsandan blir fort änka.” Citat av för mig okänd

Publicerad av Roger Klang

I come from Arboga, Sweden, same latitude as Stockholm, Oslo and Helsinki. The year in which I was born was 1965. But I grew up in the region of Scania in the south end of Sweden. I believe in God and his son Jesus Christ but I still don’t go to Church. I don’t know what else to say about myself so I’ll stop here. The truth is, you wouldn’t know me if you had read a book about me. I’m pretty unique I like to think. We all are, but especially me. Roger M. Klang, civis Lundensis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: